Varför addita

Vad gör oss unika?

Med kombinationen hjärta och tech erbjuder en helt ny lösning inom bemanningsbranschen. Tack vare vår unika plattform kan vi både hjälpa våra kunder att ta tillvara på sina interna resurser på ett helt nytt sätt och i det fall de interna resurserna inte räcker till integrerar systemet sömlöst med extern bemanning.

Teknik

Tack vare vår unika matchningsmotor kan vi säkerställa att ni får den personal som är absolut bäst lämpad för det aktuella uppdraget. Alltid med en smidig tillsättning , hög träffsäkerhet och minimalt med admin

System

För att kunna erbjuda den effektivaste, enklaste och mest resurseffektiva bemanningslösningen tillhandahåller vi ett system där ni kan boka intern såväl som extern personal, få en bättre översikt över resurser inom koncernen, tidrapportera samt samla in feedback direkt i anslutning till att pass genomförs.

Erfarenhet

Inom teamet har vi lång erfarenhet från personalplanering och gedigen kunskap från bemanning, och systemutveckling.

Skalbarhet

Vi har erfarenhet av att skala snabbt och tekniken som gör det möjligt att göra det utan all den administration som normalt krävs.

Skillnaden mellan traditionell bemanning och Addita

Skillnaderna är många men nedan är exempel på några av de vi gillar allra mest

Traditionell bemanning

Du vaknar till ett sms om att din kollega är sjuk. Du tar fram mobilen och börjar beta av listan med vikarier. Du vet egentligen inte vem som är tillgänglig just då men hoppas att någon nappar och vill jobba. Tiden går och ingen svarar så du ringer till din bemanningsleverantör. De lovar att se vad de kan göra men kan inte garantera att de har någon på plats med rätt kompetens när passet börjar. Du ber dem kolla vad de har, lägger på och håller tummarna. Är det kris kontaktar du eventuellt fler leverantörer.

Addita

Kollegan sjukanmäler sig i appen och systemet skickar automatiskt ut passet till alla som har rätt kompetens och finns tillgängliga den tiden. Förfrågan skickas ut enligt den prioriteringsordning ni valt. Finns det ingen internt som ta passet skickas det till en eller flera externa leverantörer enligt era önskemål. Leverantören tillsätter passet direkt i systemet och ni kan se den eller de resurserna i samma vy som övrig personal som arbetar den dagen.

Traditionell bemanning

Konsulten som kommer från bemanningsföretaget är dåligt förberedda och vet knappt vad hen ska göra. Det finns en överhängande risk att personens kompetens inte fullt överensstämmer med era önskemål. En stor del av er tid går åt till att instruera och lära upp personen. Du funderar på om det inte hade gått snabbare att göra jobbet själv.

Addita

Som kund till Addita kan ni ladda upp information som konsulterna får tillgång till innan ett uppdrag hos er. Det kan t.ex. vara lathundar, info om företagets värderingar, rutiner, arbetssätt eller en Q&A som är viktig att ha koll på. Materialet kan vara i skrift, som film eller med bilder och självklart kan vi hjälpa er att sammanställa aktuellt material.

System för hantering av vikarier

Som kund till addita får ni tillgång till vårt system som möjliggör en smidigare tillsättning med minimal administration. Ni kan boka intern och extern personal i samma flöde och nå flera leverantörer med ett enda knapptryck.

Personal för tillfälliga bemanningsbehov

En person i 4 timmar eller 4 personer under 400 timmar. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss. Med hjälp av våra unika matchningsmotor kan vi säkerställa en snabb och träffsäker leverans med 100% nöjd kund garanti.

Outsourcinglösningar och helhetskoncept

Vi älskar att tänka nytt och skapa unika upplevelser och lösningar tillsammans med våra kunder. Att outsourca delar av verksamheten är ett bra sätt att skapa effektivitet, minska management och se till att ni kan fokusera på rätt sak.

Det är dags att tänka om!

 

Addita är inget traditionellt bemanningsföretag, vi låser inte in våra kunder och försöker inte sälja extra konsulttimmar. I första hand hjälper vi er att växa med er egna personal och när den ej räcker den ej till finns vi där. Med några få knapptryck når du all din externa personal du behöver inte ens byta den leverantör du har idag.