Branscher

Addita bemanning tillhandahåller kvalitetssäkrad och noga utvald personal främst inom affärsområdena service, kontor och lager / produktion.

KONTOR

Ett starkt team på kontoret är avgörande för att den dagliga verksamheten ska fungera smidigt oavsett om det gäller reception, konferens, assistenter eller andra kontorstjänster. Vi har mångårig erfarenhet från att bemanna receptioner med kort varsel, ansvara för driften av en hel funktion och utbilda personal inom service och kundbemötande.

Vi garanterar att våra konsulter har den erfarenhet och kompetens som krävs för att leverera toppservice till gäster såväl som kunder och kollegor och kan både tillhandahålla personal, management och allt annat praktiskt som krävs för att verksamheten ska flyta på.

Vi hjälper till med alla typer av tjänster inom kontor och administration men arbetar främst inom områdena reception, konferens, vaktmästeri och kundsupport.

LAGER

Av erfarenhet vet vi att arbetsbelastningen kan vara väldigt varierande inom lager och logistik och behovet av extra resurser kan komma både snabbt och oplanerat. Tack vare ett stort nätverk och proaktivt arbete kan vi erbjuda korta ledtider och snabbt presentera passande kandidater för just era behov oavsett om behovet sträcker sig över 7 dagar eller 7 månader.

Bland teamet som arbetar inom lager och logistik finns allt från orderplockare och truckförare till terminalarbetare, servicekoordinatorer och logistiksamordnare och med hjälp av vår unika matchningsmotor kan vi säkerställa att ni får den personal som är absolut bäst lämpad för det aktuella uppdraget.

SERVICE

Vi tillhandahåller kvalitetssäkrad och noga utvald personal inom servicebranschen och all personal som hyrs ut via Addita har genomgått en omfattande rekryteringsprocess.

Inom teamet har vi lång erfarenhet från servicebranschen och genomför löpande serviceutbildningar bland våra konsulter för att säkerställa att vi alltid levererar förstklassig service i alla led.

Vi har erfarenhet från att bemanna mässor och konferenser, arrangera event samt hjälpa till med bar och servis på fester och företagsevenemang.