Företag

Addita är skapat 100% för dig som kund och för att kunna ge dig allt du behöver för att optimera och effektivisera arbetet med personal. Vi erbjuder förstklassiga bemanningslösningar inom affärsområdena service, lager och kontor och har ett stort nätverk med kvalitetssäkrade och noga utvalda talanger. Med hjälp av vår unika matchningsmotor kan vi säkerställa att ni får den personal som är absolut bäst lämpad för det aktuella uppdraget. Alltid med en smidig tillsättning , hög träffsäkerhet samt minimalt med admin och tack vare ett stort nätverk och proaktivt arbete kan vi erbjuda korta ledtider och snabbt presentera passande kandidater för just era bemanningsbehov.

Bemanning på kort och lång sikt

Flexibel bemanning är avgörande för företag med ett varierande resursbehov, exempelvis för säsongsbaserade verksamheter eller som följd av en osäker efterfrågan.

Event, olika typer av projekt, semestrar, föräldraledighet och sjukfrånvaro är alla tillfällen när det behövs kompetens och kvalitetssäkrad personal, ofta med kort varsel. Vår bemanningstjänst finns endast ett knapptryck bort och säkerställer att ni alltid får rätt person för det aktuella uppdraget.

Outsourcinglösningar och helhetskoncept

Vi älskar att tänka nytt och skapa unika upplevelser och lösningar tillsammans med våra kunder. Att outsourca delar av verksamheten är ett bra sätt att skapa effektivitet, minska management och se till att ni kan fokusera på rätt sak.

En outsourcinglösning innebär att vi tar hand om allting som rör driften av den aktuella funktionen. Vi ansvarar för funktionen alltid är bemannad enligt överenskommelse. Vi hanterar sjukanmälningar och ordnar vikarier, hanterar alla medarbetarfrågor samt utbildar personalen och ansvarar för kompetensutveckling. Vid uppstart gör vi en ordentlig analys av verksamheten för att identifiera vilka delar som fungerar bra och vilka delar som kan utvecklas och självklart skräddarsyr vi alla lösningar utifrån era behov och önskemål.

System för hantering av vikarier

Som kund till addita får ni tillgång till vårt system som möjliggör en smidigare tillsättning med minimal administration. Ni kan boka intern och extern personal i samma flöde och nå flera leverantörer med ett enda knapptryck.

BRANSCHER

KONTOR

Vi har mångårig erfarenhet från att bemanna receptioner både på heltid och med kort varsel, ansvara för driften av en hel funktion och utbilda personal inom service och kundbemötande.

LAGER

Bland teamet som arbetar inom lager och logistik finns allt från orderplockare och truckförare till terminalarbetare, servicekoordinatorer och logistiksamordnare.

SERVICE

Att leverera service är genomgående för allt vi gör och alla som jobbar för oss älskar service lika mycket som vi gör. Vi hjälper bland annat till med event, mässor och konferenser.

Det är dags att tänka om!

 

Addita är inget traditionellt bemanningsföretag, vi låser inte in våra kunder och försöker inte sälja extra konsulttimmar. I första hand hjälper vi er att växa med er egna personal och när den ej räcker den ej till finns vi där. Med några få knapptryck når du all din externa personal du behöver inte ens byta den leverantör du har idag.

Nyfiken på att veta mer om våra tjänster?

Klicka nedan för att boka ett möte direkt i vår kalender