Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Addita erbjuder förstklassiga bemanningslösningar på kort och lång sikt och har en ett stort nätverk med kvalitetssäkrade och noga utvalda talanger. Alla Additas konsulter rekryteras av ett erfaret team som har en god förståelse för vad som krävs inom det aktuella verksamhetsområdet. Vi ansvarar för hela rekryteringsprocessen och du slipper skriva annonser, gå igenom CV´n, genomföra telefonscreening och avsätta tid för otaliga intervjuer.

Addita bemanning finns endast ett knapptryck bort och tack vare vårt nätverk och proaktiva arbete har vi korta ledtider och kan snabbt presentera passande kandidater för just era bemanningsbehov. Vi ser till att ni får ett kontinuerligt inflöde av attraktiva talanger samtidigt som ni kan fokusera på er kärnverksamhet och inte behöver lägga för mycket tid och resurser på rekrytering.

BEMANNING

Flexibel bemanning är avgörande för företag med ett varierande resursbehov, exempelvis för säsongsbaserade verksamheter eller som följd av en osäker efterfrågan. Arbetstoppar, tillfälliga projekt, semestrar, föräldraledighet och sjukfrånvaro är alla tillfällen när det behövs kompetens och kvalitetssäkrad personal, ofta med kort varsel. Vår bemanningstjänst finns endast ett knapptryck bort och säkerställer att ni alltid får rätt person för det aktuella uppdraget

HELHETSLÖSNING

Att outsourca hela eller delar av verksamheten till oss innebär att vi tar hand om allting som rör driften av den aktuella funktionen. Vi ansvarar för funktionen alltid är bemannad enligt överenskommelse. Vi hanterar sjukanmälningar och ordnar vikarier, hanterar alla medarbetarfrågor samt utbildar personalen och ansvarar för kompetensutveckling. Vid uppstart gör vi en ordentlig analys av verksamheten för att identifiera vilka delar som fungerar bra och vilka delar som kan utvecklas och självklart skräddarsyr vi alla lösningar utifrån era behov och önskemål.

REKRYTERING

Vi genomför löpande rekryteringsuppdrag åt våra kunder där vi ansvarar för hela processen med eventuell annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroller. Vi har även möjlighet att löneförhandla med kandidaterna samt gör alltid en ordentlig uppföljning med kund såväl som konsult efter att den utvalda personen har påbörjat sin anställning.

HYRKÖP

Ibland kan det vara bra att hyra in personal under en tid för att se hur de fungerar i rollen och organisationen. Andra gånger kan det som först var tänkt som ett vikariat eller ett tillfälligt interimsuppdrag övergå i en fast anställning. Att hyra in personal med möjlighet att överta anställningen är ett bra sätt för både företag och konsulter att utvärdera huruvida de trivs med varandra innan de tar beslut om en fast anställning.

SYSTEM FÖR HANTERING AV VIKARIER

Som kund till addita får ni tillgång till vårt system som möjliggör en smidigare tillsättning med minimal administration. Ni kan boka intern och extern personal i samma flöde och nå flera leverantörer med ett enda knapptryck.

Nyfiken på att veta mer om våra tjänster?

Klicka nedan för att kontakta oss idag