Kontor

Addita ❤️ kontor

Ett starkt team på kontoret är avgörande för att den dagliga verksamheten ska fungera smidigt oavsett om det gäller reception, konferens, assistenter eller andra kontorstjänster. Vi har mångårig erfarenhet från att bemanna receptioner med kort varsel, ansvara för driften av en hel funktion och utbilda personal inom service och kundbemötande. Vi garanterar att våra konsulter har den erfarenhet och kompetens som krävs för att leverera toppservice till gäster såväl som kunder och kollegor och kan både tillhandahålla personal, management och allt annat praktiskt som krävs för att verksamheten ska flyta på.

RECEPTION

KUNDTJÄNST

KONFERENS

VAKTMÄSTERI

OFFICE

FACILITY SERVICE

Bemanning

Med hjälp av våra unika matchningsmotor kan vi säkerställa att ni alltid får rätt person, till rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi hjälper till med personal på både lång och kort sikt och omfattningen kan vara både heltid, deltd och extra vid behov. 

Rekrytering

Addita har en enkel och effektiv rekryteringsprocess och vår egenutvecklade teknik gör det möjligt att nå till ett stort antal människor på kort tid. Rätt person, till rätt tjänst, med rätt kompetens.

Helhetskoncept

Vi älskar att tänka nytt, utmana gamla tankesätt och hjälpa våra kunder att skapa nya upplevelser. Vi hittar moderna och effektiva lösningar oasvett om det handlar om att outsourca en reception, bygga- och bemanna en popup eller drifta ett lager och vi älskar att utveckla och innovera tillsammans med våra kunder.

Nyfiken på att veta mer om våra tjänster?

Klicka nedan för att boka ett möte direkt i vår kalender

Det är dags att tänka om!

 

Addita är inget traditionellt bemanningsföretag, vi låser inte in våra kunder och försöker inte sälja extra konsulttimmar. I första hand hjälper vi er att växa med er egna personal och när den ej räcker den ej till finns vi där. Med några få knapptryck når du all din externa personal du behöver inte ens byta den leverantör du har idag.