Lager

Addita ❤️ lager

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi har branschens bästa personal. Nedan är ett explock av tjänster vi hjälper våra kunder med idag.

LAGERPERSONAL

ORDERPLOCK

PAKETERING

E-HANDEL

TRUCKFÖRARE

MATHANTERING

Bemanning

Med hjälp av våra unika matchningsmotor kan vi säkerställa att ni alltid får rätt person, till rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi hjälper till med personal på både lång och kort sikt och omfattningen kan vara både heltid, deltd och extra vid behov. 

Rekrytering

Addita har en enkel och effektiv rekryteringsprocess och vår egenutvecklade teknik gör det möjligt att nå till ett stort antal människor på kort tid. Rätt person, till rätt tjänst, med rätt kompetens.

Helhetskoncept

Vi älskar att tänka nytt, utmana gamla tankesätt och hjälpa våra kunder att skapa nya upplevelser. Vi hittar moderna och effektiva lösningar oasvett om det handlar om att outsourca en reception, bygga- och bemanna en popup eller drifta ett lager och vi älskar att utveckla och innovera tillsammans med våra kunder.

Nyfiken på att veta mer om våra tjänster?

Klicka nedan för att boka ett möte direkt i vår kalender

Det är dags att tänka om!

 

Addita är inget traditionellt bemanningsföretag, vi låser inte in våra kunder och försöker inte sälja extra konsulttimmar. I första hand hjälper vi er att växa med er egna personal och när den ej räcker den ej till finns vi där. Med några få knapptryck når du all din externa personal du behöver inte ens byta den leverantör du har idag.